MASKINARBEJDE OG CNC-ARBEJDE FOR INDUSTRIEN

Thisted Maskinteknik er en moderne virksomhed med fokus på forskellige former for maskinarbejde. Vi udfører CNC drejning, CNC fræsning og maskinopbygning. Derudover tilbyder vi programmering af hightech-maskiner. Vi udfører maskinarbejde på vores værksted i Thisted i Thy, hvorfra vi betjener kunder fra blandt andet medico-, maskin- og teleindustrien.

Vi benytter moderne CNC-maskiner til maskinarbejde

​Vores primære kompetencer inden for maskinarbejde er 5-akset fræsning samt traditionel CNC fræsning og CNC drejning. Derfor har vi en ny og moderne maskinpark med 5-aksede fræsere fra det tyske Hermle og en ny CNC-drejebænk fra det japanske Mazak.

Vi lægger i det hele taget vægt på at opretholde vores fokus på den nyeste teknologi og løbende opgradering inden for maskinarbejde. Det er især vigtigt i vores branche, hvor det går stærkt med hensyn til innovation og teknologi. Derved kan vi også tilbyde programmering af hightech-maskiner, eftersom det kræver sidste nye inden for Cam. Vi benytter MasterCam X9.

Vi lægger altid stor vægt på at udbyde vores ydelser og produkter til konkurrencedygtige priser inden for maskinarbejde. Vi lægger samtidig vægt på høj kvalitet og stor præcision, samt på at overholde alle de aftalte leveringsterminer. Vi lægger med andre ord vægt på kompromisløs kvalitet og hurtig serieproduktion.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Du kan få flere oplysninger om vores ydelser, hvis du kontakter os hos Thisted Maskinteknik på telefon 23 72 01 15. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til vores e-mail, som er ns@t-mt.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Stærkt valg af CNC-leverandør

Vælg Thisted Maskinteknik til din CNC-opgave, når pris, kvalitet og leveringssikkerhed, skal være i top.

Konkurrencedygtig pris

Vi lægger vægt på at udføre arbejdsopgaverne professionelt og til en konkurrencedygtig pris, samtidig med at den aftalte leveringstermin overholdes.

Etableret i 2008

Thisted Maskinteknik blev startet i 2008.

Virksomhed med stor erfaring

Vi har stor erfaring inden for netop de områder, som i dag er grundstenene i virksomheden.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thisted Maskinteknik I/S

Leopardvej 32, 7700 Thisted

CVR: 31674891​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller send en e-mail til: ns@t-mt.dk.