Kontakt os her​

CNC fræsning med højt præcisionsniveau​

Hos Thisted Maskinteknik i Thisted i Thy, tilbyder vi CNC fræsning i høj kvalitet og med stor præcision. Vi benytter avancerede maskiner og udstyr til al CNC fræsning, hvilket også medfører, at vi kan køre i mange ubemandede timer. Dette gør os i stand til at holde vores priser på et fornuftigt niveau.

Vi benytter MasterCam til CNC fræsning

​Vi udfører CNC fræsning med et højt præcisionsniveau og med en stor fleksibilitetsgrad. Det betyder, at vi kan løse komplekse opgaver, hvor kunden stiller store krav til tolerancer, overfladefinish med mere. Vi lægger vægt på at have konkurrencedygtige priser, ligesom vi samtidig lægger vægt på at overholde de aftalte leveringsterminer.

De fleste af vores opgaver inden for CNC fræsning består af produktion af prototyper og mindre seriestørrelser. Vores CNC-maskiner er forbundet til MasterCam, hvor alle programmerne fremstilles.

Kontakt os for at få flere oplysninger

​Du er velkommen til at kontakte os hos Thisted Maskinteknik for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker flere oplysninger. Du kan ringe til os på telefon 23 72 01 15, eller du kan skrive til os på e-mail ns@t-mt.dk. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov.​

Thisted Maskinteknik I/S​

Leopardvej 32

7700 Thisted

​Ring til Nikolai:

2372 0115

​Ring til Brian:

2480 0220

​Send os en e-mail:

ns@t-mt.dk