Kontakt os her​

MASKINDELE, MASKINSEKTIONER OG SPECIALMASKINER

​Hos Thisted Maskinteknik arbejder vi med fremstilling af maskindele, maskinsektioner og specialmaskiner. Vi arbejder med andre ord med fremstilling af alle former for maskindele og maskiner på vores værksted i Thisted i Thy. Vi har især arbejdet for medico-, maskin- og teleindustrien, men vi arbejder også inden for andre industrier.

Maskiner og maskindele opbygges fra bunden

​Vores væsentligste arbejdsområde er fremstilling af maskindele og opbygning af både maskinsektioner og komplette specialmaskiner. Maskinopbygning sker ofte helt fra bunden, hvor vi arbejder ud fra kundens oplæg. Såfremt du ønsker en komplet maskine, kan den leveres i maskindele eller færdigsamlet som en komplet maskine.

Vi fremstiller også bearbejdningsfixturer og specialfixturer til enkeltkomponenter eller prototyper. Derudover udfører vi også CNC bearbejdning og komplekse 3D-fræseopgaver, samt større og mindre og serieproduktioner af enhver art.

Kontakt os for at høre mere om maskinfremstilling

​Du kan få flere oplysninger om fremstilling af maskindele, maskinsektioner og specialmaskiner, hvis du kontakter os hos Thisted Maskinteknik. Vi råder og vejleder gerne, ligesom vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på opgaven. Du kan ringe til os på telefon 23 72 01 15. Eller du kan henvende dig til os på vores e-mail, som er ns@t-mt.dk.​

Thisted Maskinteknik I/S​

Leopardvej 32

7700 Thisted

​Ring til Nikolai:

2372 0115

​Ring til Brian:

2480 0220

​Send os en e-mail:

ns@t-mt.dk

Thisted Maskinteknik I/S
Leopardvej 32
7700 Thisted