CNC-bearbejdning af serier og prototyper​

Hos Thisted Maskinteknik har vi stor ekspertise med forskellige former for CNC bearbejdning. Vores værksted ligger i Thisted i Thy, hvor vi udfører CNC bearbejdning, komplekse 3D-fræseopgaver og serieproduktion. Vi arbejder blandt andet inden for medico-, maskin- og teleindustrien.

Vi tilbyder CNC bearbejdning som totalleverandør

​Vi udfører primært CNC bearbejdning af emner i alle former for metal og plast. Og vi påtager os gerne at udføre den samlede opgave som totalleverandør inden for metalbearbejdning. Vi er en leverandør, som du kan stole på, når det gælder pris, kvalitet og leveringssikkerhed.​​

Vi er især involveret i fremstilling af små serier og store serier til løbende produktion samt i fremstilling af prototyper. Vi kan udføre komplekse opgaver, hvor der er store krav til blandt andet tolerancer og overfladefinish.

Inden for CNC bearbejdning benytter vi MasterCam ved både CNC drejning og CNC fræsning. Det betyder, at alle vores programmer bliver fremstillet centralt. Således opnår vi en højere grad af automatisering og en glidende overgang mellem de forskelle produktionsfaser. Det giver samtidig en markant lavere fejlrisiko og en langt hurtigere opstillingstid ved ny- og genproduktion.

Kontakt os for at drøfte dine behov og dit budget

​Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for CNC bearbejdning, kan du kontakte os hos Thisted Maskinteknik på telefon 23 72 01 15. Du kan også skrive til os på e-mail ns@t-mt.dk. Derpå kan vi drøfte dine behov og dit budget, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.​

Stærkt valg af CNC-leverandør

Vælg Thisted Maskinteknik til din CNC-opgave, når pris, kvalitet og leveringssikkerhed, skal være i top.

Konkurrencedygtig pris

Vi lægger vægt på at udføre arbejdsopgaverne professionelt og til en konkurrencedygtig pris, samtidig med at den aftalte leveringstermin overholdes.

Etableret i 2008

Thisted Maskinteknik blev startet i 2008.

Virksomhed med stor erfaring

Vi har stor erfaring inden for netop de områder, som i dag er grundstenene i virksomheden.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thisted Maskinteknik I/S

Leopardvej 32, 7700 Thisted

CVR: 31674891​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller send en e-mail til: ns@t-mt.dk.