CNC-fræsning med højt præcisionsniveau​

Skal du bruge hjælp til CNC-bearbejdning? Måske du skal arbejde med træ, aluminium, plast eller metal? Hos Thisted Maskinteknik tilbyder vi CNC-fræsning i høj kvalitet, og med stor præcision. Vi benytter avancerede maskiner og udstyr til alt CNC-fræsning, hvilket også medfører, at vi kan køre i mange ubemandede timer. Dette gør os i stand til at holde vores priser på et fornuftigt niveau.

Vi holder til i Thy, hvor vi også udfører metalbearbejdning og andre opgaver for kunder i de større byer – blandt andet i Aalborg, Aarhus, Kolding og Vejle. Men uanset hvor i landet du bor, kan vi hjælpe dig.

Vi benytter MasterCam til CNC-fræsning

De fleste af vores opgaver inden for CNC-fræsning består af produktion af prototyper og mindre seriestørrelser. Vores CNC-maskiner er forbundet til MasterCam, hvor alle programmerne fremstilles.​

Vi udfører CNC-fræsning med et højt præcisionsniveau og med stor fleksibilitetsgrad. Det betyder, at vi kan løse komplekse opgaver, hvor kunden stiller store krav til tolerancer, overfladefinish og meget andet.

 Vi lægger vægt på at have konkurrencedygtige priser, ligesom vi samtidigt lægger vægt på at overholde de aftalte leveringstider – både ved CNC-fræsning og CNC-drejning.
​ ​

Kontakt os for at høre mere om CNC-bearbejdning

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på CNC-fræsning – eller hvis du ønsker flere oplysninger.

Ring til os på telefon 23 72 01 15 eller send en e-mail til ns@t-mt.dk. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov og finde en pris.

Stærkt valg af CNC-leverandør

Vælg Thisted Maskinteknik til din CNC-opgave, når pris, kvalitet og leveringssikkerhed, skal være i top.

Konkurrencedygtig pris

Vi lægger vægt på at udføre arbejdsopgaverne professionelt og til en konkurrencedygtig pris, samtidig med at den aftalte leveringstermin overholdes.

Etableret i 2008

Thisted Maskinteknik blev startet i 2008.

Virksomhed med stor erfaring

Vi har stor erfaring inden for netop de områder, som i dag er grundstenene i virksomheden.

Få et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thisted Maskinteknik I/S

Leopardvej 32, 7700 Thisted

CVR: 31674891​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller send en e-mail til: ns@t-mt.dk.